Rólam

,,Láttatni a láthatatlant egy olyan belső látással, amely nem mindenkinek adatik meg.

Ki vagyok én?

1954. Február 12-én Győr városában láttam napvilágot. Tizenöt éves korom óta foglalkozom a festészettel. A kiállításokon való megjelenéseim huszonegyéves koromban lettek rendszeresek.

Tanulmányaim elég sokrétűek voltak. Szegeden, Tanárképzőt végeztem és diplomát szereztem földrajz-rajz szakon. Későbbiekben az Iparművészeti Főiskolán vizuális kommunikáció szakon szereztem másoddiplomám. Ezen felül számos tanulmányúton vettem részt, volt szerencsém eljutni, Moszkvába, Párizsba, Egyiptomba és Olaszországba, hogy csak párat említsek.

Az 1984-es év nem csak a tanulmányútjaim megkezdése miatt volt számomra emlékezetes. Ebben az évben nyerhettem el a Művészeti Nívódíjat.

 

Az 1980-as években aktív tagja voltam a Fiatal Művészek Szövetségének. Később a Győri Grafikai műhely alapító tagjává váltam. Műveim manapság megtalálhatóak a Magyar Nemzeti Galériában, valamint számos külföldi és hazai magángyűjteményben.

 „Egész életemben arra törekedtem, hogy értéket és időtálló tartalmat teremtsek, de ehhez (rá kellett döbbennem) kitartás, következetesség és néha lemondás is szükséges. Egy érett, kifejlett stílushoz idő kell. Az is fontos, hogy egy művész tudjon megújulni, új erőre kapni. Lassan egy élet tapasztalatát szeretném vásznaimon megjeleníteni.”

Kapcsolatfelvétel